keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Bildmålarnas leimoilla mini-albumi


Tässä pientä älyvapaata askartelua...en meinaan tiedä, että mitä tällä teen. :) Tykkään vaan noista bildmålarnas leimoista...ja sit kun on aika uudehko toi spellspinderssin stanssi, jonka kirppikseltä ostin...ja uusi Sinellistä ostettu minialbumi stanssi, niin pitihän niitä päästä testailelen....leimat on kyl vanhoja. Nyt jo polttelee saman tyylinen, et olis kiva mummo leimoilla...ja artin leimoilla...hmmm...EHKÄ mä joskus keksi tälle jotain käyttöökin. Ainahan kannen voi vaihtaa ja kuvien takana on tyhjää tilaa teksteille...mut kivaa oli tätä näperrellessä, vaikken tiedäkkään, mitä teen tällä. :D Ja ehkä joskus tulee se mummo-albumi ja se artti albumi.

5 kommenttia:

 1. Onpa kiva pikkualbumi! Minulla on ollut ihan sama haave, että tekisin magnolia-leimasimilla pikkualbumin. Niitä kuvia on niiiin ihana väritellä. Ja aina ei jaksa korttejakaan tehdä. Kun en ole myyntihommiin alkanut.
  Että eiköhän nautita täysillä tästä ihanasta rentouttavasta harrastuksesta! Aina ei kaiken tartte olla tarpeellista ja hyödyllistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustavista sanoista Päivili! :) Ja totta, kaiken ei tarvi aina olla hyödyllistä...välillä on ihan kiva askarrella ihan vaan tälläsiä älyvapaita juttuja. :D Tärkeintähän on se askartelun ilo! <3

  VastaaPoista
 3. Upea vihkonen, vaikka lahjaksi jollekin pikkuiselle :).

  VastaaPoista
 4. Hih! linkitin sitten sun blogisi kommenttiin ;). Just lisäsin sen blogiin, niin jäi vahingossa...

  VastaaPoista