tiistai 4. marraskuuta 2014

Sekalaisia kortteja

 Ekaa kertaa kokeilin leimata korttipohjalle suoraan ja värittää korttikuvan ja jollain muulla, kun tutuilla ja turvallisilla tusseilla. Tulihan siitä aika erinäköinen, kun korttini yleensä.
 Ihana kirppislöytö tuo lohikäärme leimasin...yllättäin mun yleensä aina käyttämät tussit osottautu yllättävän vaikeeksi, kun piti noin iso ala värittää, kun lohikäärme, ja kun siihen piti vielä saada eri sävyjä. Google oli huvä apuri, et näin, miten joku muu on värittänyt, että sain vinkkiä, miten aloittaa, mut oli silti haasteellista...omaan taitooni nähden onnistuin tehtävässä aika hyvin. Tuolla jemmassa on pari muutakin lohikäärmettä väritettynä, ja niistäkin tuli ihan kivoja. Oon tyytyväinen. Kaikki ei varmasti olis, mutta hei...kukin taplaa tyylillään. :D
Juupa juu...siis tän kortin tein jo aikasemmin...ja kuis ollakkaan yhtäkkiä huomasin, etten ole värittänyt luutaa, sit huomaan, et kaulahuivikin värittämättä, ja pari lintua ja korvalaput jne....heräs kysymys, et mitä oikeesti olin värittänyt. :D Hmmm...joskus näin...mut nyt se on väritetty...ja jos huomaatte jotain, mitä ei ole väritetty, niin sitä en oo halunnut värittää. (ehkä näin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti