lauantai 30. kesäkuuta 2018

Pioni asetelmia

 Kai kukka-asetelmien tekoakin voi sanoa askarteluksi. Minulle ainakin on, kun en pahemmin sellasia ruukaa tehdä. Poimin vaan pihalta, mitä löydän ja pistän maljakkoon. Nyt oli hyvä syy...luvatut rankkasateet...tosin ei sitä vettä sit tullutkaan ihan niin paljoa, kun luvattiin...mut pelastin osan pioneista sisälle, jotka meni jo uhkaavasti kohti maata. Jäi niitä vielä sentään pensaaseenkin, mut oi, kuinka kauniita pionit on.
 Halusin kokeilla vähän erilaisia asetelmia pihan kukkasisa. Ihan hauska toi keltainen, kun maljakkokin on keltainen.
 Tää oli muuten asetelmista eka, ja melkeinpä kaunein..ei pioni oikeestaan muuta tarvi seurakseen, kun valkoista harsomaista kukkaa. Tai miksei joku muukin väri kävis yhtä hyvin, mut ei yksi ylimääräinen kukka taitaa olla ihan ok pionin kans. On niin iloinen mieli, kun asetelmat ei näytä ihan saunavastoilta niinku yleensä. Nämähän ovat jopa kauniita.


Ihan hauska se tämäkin on, mut ei pioni oikeestaan tarvi seuraansa paljon muuta. Tässä maljakossa vaan äärettömän huono suuaukko, kun on niin kapea....mut ei haittaa...sain kukat siihen. Jo on rouvalla kukkasia, pienen hetken...ja vähän pidempään kuvina sit ilahduttamassa. :D Onnoi pionit kyl kauniita, harmi vaan, kun menevät niin nopsaa huonoksi ja painuvat ulkona niin kovinhelposti maata vasten, vaikka minullakin on niille tuki ympärillä. Onnistumisen tunnettanäistä kimpuista...osasa ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti