keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Jelly beans saippua

Siellä on jäistä mantelijuomaa, kipossa ja kippo altaassa, lumen ympäröimänä.
Hitaasti, teelusikallinen kerrallaan lipeää mantelijuoman joukkoon, kokoajan sekoittaen...ja kyllä, mantelijuoma suli. Odotin hetken ja sekoitin vielä vähän lisää, että lipeä on varmasti liuennut mantelijuomaan. 
Jelly beans tarkoitti paljon eri värejä...ja niitähän minä laitoin....ekaa kertaa. Ja kun kovia rasvoja käytin paljon, niin kiirehän mulle tuli.
Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin...ja homma hanskassa ja hauskaa.
Nyt sit alkoi värien laitto muottiin... ensin massa vaikutti liian löysältä, joten odotin vielä hetken ja yhtäkkiä olikin sitten jo kiire, kun massa alkoi yhtäkkiä paksunemaan. Kädet täristen jatkoin puuhaa...ja sain värit muottiin. En vaan tajunnut, kuinka paljon mun muottiin meneekin massaa. Tarkoitus oli kokeilla pursotustakin, siksi tein 1100g rasvoista massan.. kun normaalistihan muotti on vajaa ja teen n.800g rasvoilla.
Kiitos kahdeksan värin, tiskattavaa kertyi kiitettävästi. 🙈
Alkoi näyttämään siltä, että massaa liian vähän, joten laitoin halon niin täyteen, kun vain sain ja vähän jäi ylikin...mut pursotus yritys jäi. Mutta sain värit muottiin, siitä itselle jo taputuksia.
Tässä sit jätti halkoni, näin isoa/täyttä vuoallista en oo koskaan tehnyt. Lisäksi tuli kissa ja ruusu. Kaikkien muotit todella täysiä.

 Tässä sit halko leikattuna. Ihan kivasti tuli värit....mutta vähän niinku arvasinkin, niin en itse tykkää kauheen värikkäistä saippuoista....mut jelly beans. 😊 Ja saippuat ovat aikas isoja...tosin mun sihti leikata suoria paljoja on kadonnut...kokoeroja on paljon ja niin, että saippuapala on ylhäältä ihan eri levyinen, kun alhaalta. 🙈 Raivostuttavaa! Raaskispas ostaa leikkurin oikein....tai keksis jonkun kivan kikan samankokoisiin saippuapaloihin. Vielä on Jelly beans tuoksua....minkähänlainen seuraavasta Jelly Beans saippuasta tulee. 🤔 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti