keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Kynttilänjämistä jälleen

 Piti saada kokeilla turkoosilla kynttilävärillä tehdä sytykeruusuja...ihan vaan näin vähän, jotta nään millasia tulee...edellisetkin ruusut vielä laittamatta kiertoon(ja sitä edelliset)... näistä puuttuu vielä hileet, mut aika tummia silti...ja en oikein osaa sanoa, minkä värisiä noi oikeasti on. Mut väri kun väri, niin eiköhän ne ihan ok pala tulipesässä sellasilla, keillä moinen on. :D Tarvis vissiin pikku hiljaa koittaa laittaa näitä kiertoonkin, ettei ne vielä juhannuksenakin ajele mulla itsellä. Onneks tuttavapiirissä on sellasia,jotka mielellään uhrautuvat ja ottavat näitä vastaan. :D Ainakin jos minä vielä vien kotiovelle. No, josko joskus pihalle sais tehtyä grilli systeemin, jotta minäkin pääsisin kokeilemaan näitä,Tosin en mä varmaan omaan käyttöön ainakaan mitään kynttilävärejä käyttäis....tuhlausta!!! Muille jos antaa, niin on kiva, että näyttääkin kivalle...niin se vaan menee. :D
Kynttilöitäkin oon tehnyt, knttilänjämistä....tosin takana oikealla tuo pieni punainen kynttilä on saatu jämä, jonka sydänlanka oli uponnut kynttilään...sulatin sitä kattilassa niin kauan, että sopivasti tuli sydänlankaa esiin. sit takana vasemmalla on turkoosia kynttilöitä....kynttilöissä vaaleempi massa parempi, eli kynttiläväriä vähemmän...tulihan sekin testattua tässä. Sit on partliten kynttilästä sulatettu ja tehty 2 uutta sitruunamarenki kynttilää. Alkujaan oli pitkä kolmisydän kynttilä, josta tein yli ison kynttilän pringlespurkkiin, mutta sepä olikin jättänyt ison reiän kekselle, joten nyt tein siitä 2 pienempää kynttilää. Eturivin kans hiukan sössin, sillä laitoin massaan tuoksun takia partyliten aromameltsejä ja niitä uudempia palasia...ja unohdin, että ne nesteyty täysin palaessaan...eli kysymys kuuluupaljonko sitä on minkäkin punaisen kynttilän massasta, eli voinko polttaa näitä edes näin, vai pitääkö kynttilät heittää esin johonkin sopivaan lasipurkkiin...se selvinnee vain kokeilemalla. Mut ihan nättejä kynttilöitä tuli. Etupässä yksivärisiä, mut jostain loppu kolon paikkauksessa massa, niin piti turvautua toiseen väriin, mutta eiköhän nämä silti tuu poltettua pois. :D Yksivärisiä sulattaa paljon nopeampaa kuin monivärisiä, niin tässä jopa voi jäädä migreeni saamatta. :D Positiivistä sekin.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kynttilöitä. p.s. oletko käynyt blogissani, siellä on arvontaa !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, en ehtinyt arvontaan. :( Hirveen vähän oon nyt blogeja katsellut. Melkeipä aika mennyt pinterestin ihmeellisessä maailmassa, keramiikkaa katsellen, tai saippuaryhmässä, vinkkejä katsellen. Hiukan on oman bloginkin päivitys jäänyt.

      Poista