keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Saippuoita

Saippuamassasta saippuoita ja tuoksuksi lemmenloitsutuoksu pienestä saippuapajasta. Ihana tuoksu...ja omaan makuun kauniit värit, sillä tykkään vihreästä. Ovat siis mica värejä,lime ja oliivi. Sitrusmainen tuoksu tuo lemmenloitsu...tykkään siitäkin...tosin joku muu siinä enemmän tuoksuu,kuin sitrus,mutta en oikein tiedä mikä.
 Jouluntuoksu tuoksuöljystä tein aikasemmin kynttiläitä ja nyt saippuoita...ihana tuoksu. Aikuiselle tyttärelle tuli tuoksusta mieleen pipari,itselle glögi...mut ihanan huumaava tuoksu.
 Pink kisses tuoksu...ja siis nää matat saippuat on tehty vuohenmaito saippuamassaan. Aikas mieto tuoksu...mä en juuri haista ees sitä...tytär ja hänen poikaystävänsä kyllä haistavat....näin me ihmiset haistetaan eri tuoksut erilailla. Tänään juuri nauroin maha kippurassa,kun vävykokelas haisteli saippuoita toisensa perään. :D Juuri tuon takia teen näitä,että saan sit tälläsiä iloja, ja saan antaa saippuoita tuolle jälkikasvulle ja heidän puoliskoilleen.:D
 Eka kokeilu, että kahta eri massaa ja tehty kuvioita...hiukan sössin, mut veitsi pelasti osan.Pari saippuaa uudelleen sulatin. Näissäkin jouluntuoksua. Ihan hauskat, mut vaatii vielä harkoittelua.
Blue kisses tuoksu...miehekäs tuoksu vaikkakuvauksessa luki miehekäs ja unisex tuoksu...en kyl itse käyttäis tätä. Toivottavastituo miesväki suostuis nämä käyttämään pois ja kunmulla vielä ostettuna 50ml pullo tätä tuoksua tuolla. Tänään sain lisää saippuamassaa, josko vähän sitruksen tuoksuisia saippuoita ja karkkikepin tuoksuisia.Siitäkarkkikeppi tuoksusta kyllä tuli mieleen ihan suuvesi, kun tuoksupullosta suoraan haistoin. Toivottavasti se on saippuassa parempaa....ja kyllä haave on tehdä ihan lipeästäkin vieläsaippuoita....ei se haave minnekkään ole kadonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti