maanantai 15. lokakuuta 2018

Rästiin jääneitä

Taas on jäänyt tää blogin päivittäminen ja oikeestaas ne muistui taas mieleen, kun piti alkaa tyhjentämään kännystä kuvia, kun hommasin uuden kännykän, joten teen tälläsen pienen yhteenveto päivityksen viimesimmistä saippuoista....vaikka taukoakin pidin saippuanteosta 1,5kk. Mut sorruin mä tauon jälkeen jo pariin saippuasatsiin ja nyt jo suunnitteilla lisää saippuoita.


Tässä persussaippuan ohjeella tehtyä saippuaa, jossa mansikansiemeniä ja vaaleanpunaista savea. Mistä tuli mieleen, etten ole käynyt katsomassa ko.saippuaa sillä silmällä, että miten on väri muuttunut kypsyessään. Sepä asia pitää korjata heti tänään...mu en sitäyänne silti aio päivittää. Sit tuohon muotin pohjalle laitoin punertavaa micaa. on se väri mulla vihossa ylhäällä, mutta en sitätähän hätään lähde etsimään.
Pink lemonade saippua mun omalla sovelluksella.  Saas nähdä kuinka värit erottuu kypsyessään....pieni pilkahdus jo näkyy. Toisessa päällä mandariiniä-kultaa ja toisessa vaan öljyyn sekoitettua kultamicaa. Nytkirjoitan hiukan sinnepäin vaan, kun en näin jälkikäteen kaikkea muista, enkä jaksa kaivella...mut aattelin kuvat silti jakaa teidän kanssa. <3
Tässä on siis kasa tehty saippuoita...ylärivin saippua yhtä satsia...kaikista erilaisista. Kuvissa lukeekin, mitä saippuat on. Toi rakkaus on oma säätö. Alarivissä on 3 eri satsin saippuaa. Alhaalla oikealla himalajan hienolla ruokasuolalla tehtyä saippuaa, jossa spiruliinaa ja eucalyptus tuoksua. Keskellä on Rassaajan saippuaa, jossa Bluekisses tuoksua 10ml ja eucalyptusta 2,5ml, eli pullon pohjat. Jäsähti hirmu nopsaaja tuli ruma mut lopputulos oli kuitenkin ihan kiva. :D Sit oikeanpuoleinen on karkealla suolalla tehtysuolasaippua, jossa spiruliinaa sekä laventelia 4ml ja sitruunatuoksua 10ml...kivan rouheen näköinen. Ja siis munhan ei pitänyt tehdä suolasaippuoita, mutta ennen saippuataukoa päätin niitäkin sit kokeilla. Tuota vasemman puoleista oon jo kokeillut käytössäkin ja tykkään.
Mulla oli KAUAN hukassa tervatuoksu, joten kun löysin sen VIHDOIN sohvan sisältä, niin pitihän sitä saada kokeilla. Tässä siis tervatuoksua(Emendo) ja spiruliinaa. Ihmettelin, miten nyt tuli spiruliinalla näin tummaa, kunnes hokasin, et niin...edelliset oli suolasaippuoita, tämä ei. Laitoin sekaan myös hiiltä, jolla sai kivasti kivimäistä tunnelmaa lisättyä.
Tässä sit lumienkeli tuoksua ja silkkiperhosen koteloita 5kpl/750g rasvoja. Koitin laittaa hopealla ja öljyllävähän roiskeitakin, mutta niitä ei näy...glitteri ei siis toimi tässä.
Oäälläkin, kukkasissa oli hopeaa, mut ei näy ei. Onhan toi silti kaunis, mut ei siinä glitteriä näy. Taas opittiin uutta. Ja itseasiassa jälkikäteen muistin, että olen joskus aikasemminkin kokeillut hopeaglitteria ja todennut saman...ja näköjään unohtanutkin...mut kertaus on opintojen äiti. Mut tälläsiä oon siistässä hiljaisuuden aikana tehnyt. Tyttäret jaminiä ovat viimepäivinä vienee multa jokainen KASAN saippuoita, mut yhtään ei huomaa, että laatikoista olis saippuoita hävinnyt...merkillistä. (Ja silti mietin jouluisen saippuan tekoa ja Madagascar saippuan tekoa....jahka keksin,millasia niistä haluan.:D Mut juu...taisin hommata tuoksut jo noihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti