keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Betoni buumi jatkuu...

 Mun tonttupartio on saanut maalia pintaan...vielä tarvis suihkauttaa lakalla...toivottavasti maalit ei siinä vaiheessa leviä,kun ne on mitä käteen sattu osumaan.:) Lasit väännetty rautalangasta summanmutikassa,et niitä saattaa tulla lisää ja rillipäät vaihtua,mut eiköhän nää muuten oo valmiit.
 Pikku myyt ja voi mitä säätöä niiden kasvojen maalaus...en osaa...et saatan joutua ihoa korjaileen,kun jäi sotkua. Osaks kuivunuttu maalia, jota jatkoin vedellä ja yritin maalata, kun muutenkaan pensseli tahdo kädessä pysyä, niin tän siitä saa...mut opettelua...Nääkin tarvii lakan, niinku itseasiassa kaikki.
 Nallepartio sai vihdoin silmät...ja on tuolla yks kissakin.
 Sen verran takakenossa tää nalle, että tässä varmaan vois oikeesti polttaa tuikkua.
 Enkeleitä yms...nää askartelubetonista, kun ovat niin ohuita...maalailen sit kun tiedän minne tulee.
 Epäonnistuneet...mut kyl mä näillekki keksin käyttöä...siks oon ne säilyttänyt. Otin muotista liian aikaisin, niin hajoshan ne.
 Lehdet...nekin kaipaa lakkaa...ja pitää miettii, koristelenko muuten.
 Peikkopartio...mietin, että tarvisko toi eka vasemmalta silmäripset? Muut tarvii kyl silmät...et ne on kesken vielä. Sit on kurpitsoja, joista suurimpaan voi laittaa vaikka jonkun pikku jutun kasvamaan...pieni se on sekin, mut kyl siihen jonkun pienen vois saada.
 Yksi käsistä sai pohjamaalin, kun sitä jäi...saas nähdä mitä tästä tulee vielä...lähinnä kynttilöitä ajattelin käsiä tehdessä, mutta yhden nyt ainakin vielä upotan jalkaan...siis en jalkaan, vaan jalkaan...jonkun malliseen alustaan... ja kokeilen sitä sormuksille/koruille...tai sen kokeilun vissiin tekee tytär kylläkin, kunhan saan ensin käden valmiiksi ja johonkin alustaan tukevasti. Nyt tää käsi nojaa tuohon säkkiin.
 Näitäkin tarvis alkaa tuunaileen...lisää käsiä...sit säkkejä, sydämiä, maitopurkkeja, pyyhkeitä ja pitsikippo...mallia korkea.
 Vähän lisää maitopurkki- ja pringlespurkki kynttilöitä sekä minigrip pussi tyynyjä...osa odottaa pohjamaalausta, osa servettejä ja osa kenties vain jotain nauhaa. Ei voi tietää vielä mitä tulee.
 Eilisiä ja toissapäiväisiä väkerryksiä...pitsiliina, kynttiläpurkkeja, peikko, käsi, pari sientä tuloillaan ja noi paljon puhutut omo-pullot...toinen pois muotista, toinen muotissa.
 Peikko lähenpää...tai mikä lie taiteilija tästä tulee, ku baskeri päässä. :)
 Tuosta katkes sormi, eli sitä vahvistin ja yritin kiinnittää lisämassalla...saas nähdä kuis käy...lupaavalta ainakn näyttäis tässä vaiheessa. Aikas rouheen tein siitä...eli massaa yritin laittaa niin, et sormi kans pysyy...tää varmaan menee aikoinaan ulos.
 Verannalla oleva nallekin siis sai silmät...se kävi vaan kellarissa maalauksessa ja kuvassa ja hipsi sit takas omalle paikalleen. Tai no, ainakin tällä hetkellä se on tuossa. Toi lehti ei kellarissa ollutkaan. Jahka toi kuusi ja sammal lähtee pois, niin tuikun voi pistää tuohon kippoon. Ei tää nyt kyl oikein kunnolla oo vielä paikkaansa löytänyt....nakattu raukka vaan verannalle.
 Tätä mun liekki-pyyhe juttua kostuttelin ja sit pistin betonia lisää pintaan, jos vaikka tulis vähän tukevampi ja etenkin painavampi...narut on ihan sen takia, kun jouduin tuota tosiaan kastelemaan, niin pehmeni samalla hiukan ja sit jouduin sitä vielä kanniskeleen märkänä...kun toin ulkoa sisälle. Mut siellä se nyt kellarissa kuivuu...käyn sitä nyt vähän suihkimassa vielä välillä.
Ja sit vielä kuvia omo-pulloista lähempää. Josko tänään tohtis yrittää ottaa tuon toisenkin työn pois pullosta. Tässä tuota edellistä on jo korjailtu...vaikka siinä käännellessä se ohut reuna murtu, niin pistin siihenkin sit uuden reunan...on noi kyl vähän turhan nafteja tuikulle...mut en halua erillistä levenevää kaulusta tehdä, niin riskillä sit mennään. Että tälläsiä kuvia tällä kertaa. Nämä ja aikasemmat kuvat, joihin laitoin metsän antimia, niin ovat syöneet reilu 100kg S30:tä...mut onneks vielä vajaa 50kg jäljellä. :D Isoa lehteä tarvis seuraavaksi vissiin yrittää...kun mulle eilen tuotiin sellanen. Luulin jo, et turha haave....tosin nyt ulkona pakkasta jo, niin se vaikeuttaa hommaa, mut ei auta kun sisällä yrittää, paksulla massalla ja hyvin ympäristön suojaten. Tuolla kellarssa vaan on jo aika ahdasta, kun toi "huone" on niin pieni...mut aina sinne nyt yksi iso lehti mahtuu. :D Pitää vaan miettiä, miten sen koko homman teen, ettei tule tasasta lättyä, kun sellasta en siitä isosta lehdestä haluais...mut katsotaan... :D Toivottavasti se lehti on vielä ok, kun sen eilen sain...vietiin se ulos, autokatokseen vaan. :O Sit vois harmittaa, jos olis mennyt ihan pilalle. :( No, tänään kai se pitäis hakee sieltä ja alkaa betonihommiin sisällä...saas nähdä, mitä siitä tulee...pieni pelko persuuksissa.  Ups!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti