lauantai 2. marraskuuta 2013

Pipo

Edellisen pipon innoittamana päätin tehdä itsellenikin pipon...ja hei löysin netistä kivan ohjeen...eli teinpäs sit samantien siihen palmikkoneuletta. Lanka on Novitan hile lankaa ja silmukoita oli 58 resoriin asti ja sit lisättiin 12s...eli 70s.Ja teinpäs sit samasta langasta pöllöheijastimenkin....siitä vaan puuttuu nauha ja hakaneula, sekä pöllö raukalta nokka...se pitää kyllä vielä pöllölle laittaa, Nyt myöntää, että olen tyytyväinen. :D Siitä on varmaan 15-20v, kun oon viimeks palmikkoa tehnyt...ja taas tein. :D Juu...oon tyytyväinen. Ja se ysi hile-lanka just ja just riitti näihin. Okkei...piti se tupsun kiristyslanka tehdä toisesta langagsta,,,,mut se oli pöllön syy. Pipoon ois riittänyt se 100g. http://withsweetrhythm.blogspot.fi/2013/10/syksymasu-hilepipo.html#comment-form Tuolta sivustolta löysin ohjeen tähän pipoon. :)

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Kiva et jotkut sai pipoista inspiksen neuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo 2 pipoa sillä ohjeella...mistä tulikin mieleeni, etten sitä toista ole päivittänyt tänne...ja taitaapa olla muutama muukin työ laittamatta. :)

   Poista
  2. Ennenkuin hukkaan ohjeen, niin pakko kirjoittaa se tänne vielä. Eli pipo tulee yhdestä Novitan hilelangasta. Luo 58s ja kudo 1o1n joustinta 3cm. Sit lisää tasavälein 12s lisää.

   Palmikkoneule:
   1.krs: 1o, 1n, 4o, 1n koko kierros(10x/kieros)
   2.krs: nosta 1s neulomatta, 1n, 4o, 1n
   3.krs: Kts. 1.krs
   4.krs: Nosta 1s neulomatta, 1n, siirrä 2s apupuikolle työn eteen, neulo 2o ja sitten apupuikon s:t oikein, 1n
   Sit vuorotelen 1. ja 2. kerroksia niin, että välikerroksia tulee yht. 5, jonka jälkeen neulot jälleen 4.krs:n. Jatka palmikkoneuletta kunnes pipon korkeus on n.21cm.
   Sit neulo kokoajan 2o yhteen...ja 2 välikierrosta oikein sit taas 2o yhteen kokoajan kierros ja yksi välikerros oikein, jonka jälkeen päätä lanka ja vetäen se silmukoiden läpi.
   Lopuks tupsu, jos haluaa ja jos lankaa riittää. :)

   Poista