tiistai 17. toukokuuta 2016

Betonitöitä jälleen

 Siellä ne nyt on mun kauan haaveilemat enkelimuotit....ja pari peikkoa ja sammakko. <3 Sain tilattua muotit Ruotsista yhdeltö ihanalta rouvalta, joka tekee näitä tilauksesta.
 Samalla tein yhden pienen liinan kipoksi, kun kerran tuollanen liina on tullut ostettua...ja pikkiriikkiset kumisaappaat.
Tässä ne valumuotteihin tehdyt työt sitten ovat. Hiukan jäi ilmakuplia, mutta yllättävän hyvin silti loppujen lopuksi onnistui. Reunimmaisen enkelin siiven kärki katkes irrotettaessa, mutta ens kerralla yritän olla varovaisempi ja annan betonin kuivua muotissa hiukan kauemmin. Nyt betoni oli muotissa 3vrk. Laitoin askartelubetonilla siiven kärjen kiinni ja ainakin viimeksi, kun kävin kellarissa, niin siipi oli paikoillaan. Mun pieni siipirikkoni. Tuossa kuvassa siipi on paikallaan. Nyt vaan suihkuttelua ja kuivumista....niin kyl se tästä. Uskon, että maalattuna ovat todella ihania. Uudet valut jo tulossa... :) Olen muutamia korttejakin tehnyt, mutta en julkaissut niitä täällä, koska ovat valokuvakortteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti