keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Betonitöitä ulos

 Tämä iso lehti, jossa pieni kuoppa,oli aikoinaan melkoinen murheenkryyni,josta en tykännyt, mutta jonka sain tuunateten tehtyä uusiksi, kivemmaksi. Se on kokoajan vaan ajellut ulkona, mutta tänään sain laitettua siihen pieneen koloon vettä ja pistettyä talvella tehdyt ja maalatut sammakot sen reunoille....ja koko komeus sit portaiden lähelle. Enmä tiiä onko se mistään kotosin, mut ainakin se pääsi ulos.
 Tämä lintu viritelmä meni oven viereen, seinälle. Keksin jopa upottaa tuonne oikeaan reunaan ison maustepurkin, johon sain laitettua vettä. :D Nythän voin vaihdella siihen kukkia, kun entiset kuihtuu. :D
 Omenapuutkin sai lintunsa...ja pesän. :D Kai noi vois jotenkin liimata tuonne, etteivät putoa kenenkään varpaille. Päähän eivät sentään putoo, koska ovat senverran alhaalla huitenkin.
 Tässä pesässä on vain munia...missä lie lintuset...
 Jää, täällähän se emo on, ihan pesänlähellä....
 Tässä näkyy molemmat, isä ja äiti lintu....ja pesä on tuolla aavistuksen alempana, takana.
 Tämäkin pesä on oven vieressä. Toi kukkapurkki hökötys on minusta ollut aina ihana, mutta mahdollisimman huono kukkasille, tuon vinon purkkiosan takia...vedet valuu aina pois, vaikka miten yritti kukat laittaa....No, nyt ei oo sellasta vaivaa. Olisin tietty voinut repiä tuon mustan muovin sisältä pois, mutta se tuli mieleen vasta nytten. Toi muna on alunperin siis tehty oikean kananmunan sisään ja siitä oli aikas kamalaa irrottaa niitä kuoria, mut kannatti. :D Onhan noi munat vähän isoja lintuun nähden,mutta ei haittaa.
Tässä vielä yksi lintu kuvattuna. Olipas kiva saada lintuja pihaan...ja näitä ei tarvitse edes ruokkia. :D

1 kommentti: