tiistai 9. elokuuta 2016

Erilaisia tilipehöörejä

Kävin ystävän kanssa kirpparilta ja sieltä löytyi tälläsiä ihanuuksia. <3 Jostain syystä noi söpöt limen vihreet kipot mua kiehtoo suunnattomasti. Ulkona on maitotonkassa kukkia...tähän ämpäriinkin varmaan menee kukkasia...ja keittiön kaapissa on pieni kastelukannu samaista metallista sarjaa...tai sen tyylistä ja siellä on ruokailuvälineitä...ne, jotka viedään sit grillatessa ulos. Tänä kesänä kyl grillaus jäi, mut josko ens kesänä sitten... Oli pakko saada toi lehmä sirottimineen...nyt on pöydässä aina mustapippuria kuopukselle, eikä mun tarvi etsiä mun mustapippuria aina. :D Toiseen laitoin sit suolaa ihan...sitä kuitenkin joku joskus haluaa lisätä. Ja toi muotti...uskokaa tai älkää 10snt. :D En tiedä vielä tuleeko sillä jakakylpypommeja vaiko suklaata. Jäänähtäväksi. Aikas pienet noi sydämet, et ehkä se päätyy suklaalle....mut ihana!
 Tänään tuli mulle paketti, joka oli täynnä tälläsiä ihmenappuloita...en edes sano, mitä noista tulee mieleeni. Aikas rumia pehmustetta/täytettä voi minusta on, mut tärkeintä, et ajaa asiansa. Miksei noi nappulat vois olla vaikka vaaleanpunaisia sydämiä...sellaset ois paljon kauniimpia ja vois hyödyntää ne askartelussa...näi rumia ei oikein voi...tai ehkä se päivä joskus tulee, kun keksin, et hei...nyt mä keksin näille käyttöä. Ehkä pakkaan ja lähetän jotain, jos en muuta fiksumpaa keksi. Itseasiassa sehän olis kaikista fiksuinta...pois nurkista ajelemasta. :D
 Oli siellä paketissa muutakin...salaperäisiä pusseja ja purnukoita....kohta kuulkaas aletaan kokeileen taas kaiken maailman kosmetiikka juttuja yms kenties. :D Värkkejä niiin ainakin sain. :D
 Huutis ostoksia...aikas spöjä...isot hämikset aattelin tauluun tai sit johonkin tuunattuun rasiaan....pikku hämikset kortteihin...sistit ja love tekstit kenties rannekoruiin tms, Pääkallo vaikka gluteenipitoisiin tuotteisiin...perheessä 3 keliaakikkoa siis.Ja keiju...johonkin. Oli vaan niin söpö. Ehkä korttiin, ehkä ranne tai kaulakoruun...tai..katsoo nyt.
Tässä mun saamat ihanat lahjat Saksassa asuvalta ystävältäni. Pienen paperikon papereita kulutin jo aikasemmin tekemiini ja kuvaamiini hääkortteihin. Ja tuo nallemuotti....vähän on sellanen kutina, että mulla on jossain vaiheessa vielä nallesaippua. :D Tosi passelin kokoinen sellaseen meinaan. Iso lämmin kiitos Saksassa asuvalle ystävälleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti