tiistai 12. joulukuuta 2017

Paperinarusta

 Tällänen siitä mun kokeilustani tuli. Sainoisin, että tuli juuri sellanen, kun aattelin. Meitin kyl isommankin tekoa, mutta päätin tyytyä tälläseen reilun 40cm:n korkuseen tötsään, kun tätä voi pitää sekä pöydällä, että lattialla...ja ihan kivat patterilla toimivilla led valoilla.
 Tässä samaninen tötsä hieman pimeämmässä kuvattuna...mut joo...tykkään. Sininen ei silti ole minun värini, joten tämä lähtikin jo tyttäreni mukaan. :D Tytär onneksi tykkää sinisestä. Missähän vaiheessa tytär tuumaa, ettei mitään sinistä enää hälle. Oon tehnyt hälle sinisestä ison virkatun maton, verhokapan virkaten, pöytäliinan, mukinalusia ja nyt tämä joulunen tötsä. :D Muuta ei näin yhtäkkiä tuli mieleen.
 Valkoisesta papeprinarusta tein pienen korin sytykesipseille...saapa taas pistää kiertoon nämä. Josko vaikkapa tyttären poikakaverin kotiin jouluksi tämä...ellen sitten kokeile tehdä sytykeruusuillekki tällästä koria alustaksi. Tuleenhan ne voi tuikata sitten, jos ei tykkää.
Tässä vaihteeksi yksi kkeilu....eikä sitten niin mitään hajua, kuinka saan tuon tätsän otettua pois uon paperinarun sisältä sitten kun sen aika tulee...tai kuinka vino kehties tuo on alhaalta....mut eiköhän nekin tässä pikapuoliin jotenkin selviä...mut nyt on kuiummmassa vielä. Hassun kumimaisen näkoinen tuo on...liimavesi seosta vissiin tullut laitettua melko paljon. Niin se oli se valmistunut, sininenkin tötsä, mut pysypäs pystyssä. Siinä tosin olin miettinyt etukäteen sitä irrottamistakin, toisin kuin tässä...mutta eiköhän se jotenkin lähde. :D Kaksi edellistä kuusta pistin jo kiertoon...joten kokeillaan nyt itselle tällästä...tai kai aika näyttää, jääkö itselle, vai pistänkö kiertoon...kunhan nyt ensin saan tämän pois otettua tuosta kartongin päältä....ehkä huomenna....tai ylihuomenna. Huomenna ois vuorossa piparien leipomista ja keramiikka töiden hakua opistolta....huh-huh...minnekkähän mä nekin saan laitettua. :D No, jos luovuutta käyttäen ne on saatu tehtyä niin eiköhän niille luovuutta käyttäen joku paikkakin lydy. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti