keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kynttilöitä

 Teinpäs kynttilöitä knttilänjämistä. Nämä on tehty Lidl:n sydämen mallisiin muffinssivuokiin, jotka eilen ostin. Meinasin niitä kyllä saippualla, mutta toimii kynttilöilläkin. :D Vasemman reunan punaiset ovat saaneet värinsä kynttiläväristä, mutta muut ovat saaneet värinsä ihan jämistä itsestään. Aikas söpöjä ystävänpäivän kynttilöitä. Ihastuin kyllä tuhon Lidl:n muottiin!
 Aikas kamalia ulkokynttilitä...mut kuka käsi mennä ronklimaan. Tuo takana oleva iso on siitä yhdestä isosta kynttilänjämästä, valkoisesta, mutta siitä tuli tuollanen harmaa, koska nokea siinä niin paljon, mutta se ei haittaa mitään ulkokynttilöissä tuo väri. :D Siks annoinkin vaan mennä. Mut liian kuumana kippasin, kuun teki koloo...ja sit aloin tyhmyyksissäni painelemaan reunoja jne...rumia tuli sen takia, mutta ei haittaa...palaa ne rumatkin. :D Tuossa edessa on oölykynttilä, josta kaivelin sydönlangan esiin ja poistin reunoja....jotka sit sulatin toiseen kynttilään. Vein tuon jo ulos....samoin kun sen vieressä olevan ruskehtavan. Sitä oli mennyt vähän pöydälle, niin otin vaan senkin palan ja painelin kynttilän päälle, kun näillä ulkokynttiläillä ei oikeesti ole niin väliä. Tuonkin vein samantien ulos....ehkä Liiankin aikasin, mut eikökän se siellä kovetu, pakkasessa. Ja jos jämiä tulee, niin sit niistä tehdään uudet kynttilät taas.  Takana olevaan isoon purkkiin kiepsautin 2 ohuen, pitkän kynttilän sydönlankaa ja pistin kynttilään...toivottavasti toimii.
Kananmunakennoja oli taas tullut pari ja koska aikas hyvin on sytykkeitä ihmiset ottaneet vastaan, niin teinpäs tämän verran lisää. On niissä kimallettakin,mut harmi kun sitä ei kuvasta huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti