perjantai 1. syyskuuta 2017

Reilu yksi säkki tuhottu tänään

Syyskuu alkoi ja betonityöt jatkuu...ihan ekana piti tähän mennessä tehneitä töitä hiukan siirtää pois pihalta kellariin, että  sain tilaa tehdä lisää. Ihana poikani tuli auttamaan, mua näiden kantamisessa, niin homma sujui sukkelammin. Toi alusta on muovipintainen, niin voin kellarissa edelleen jatkaa suihkuttelua hetken.
 Rakas ystäväni töi mulle eilen 9 raparperinlehteä, kun pyysin muutamaa. :D Ja lehdet oli niin ihanasti erikokoisia ja kaikki omalla tavallaan kauniita. Tässä ensimmäinen yritys. Pistin tuonne muovipäällustettyä kanaverkkoa,koska sellasta sattu olemaan. Vähän se voi törröttää  sieltä täältä, mut sit joko koitetaan niitäjälkikäteen peitellä, taikka sitten leikata pois....en oo koskaan käyttänyt noita tukijuttuja....katsotaan mitä tulee.....ja hirveen vaikee hahmottaa, muutenkin millanen tuosta tulee...mut onneks aina voi jälkikäteen yrittää tuunata, jos eka kerralla tulee mokia.  Ja onneks se maailma ei siihenkaadu, jos joku betonityö epäonnistuu. Eipä toi 25kg säkki maksa ku n.6e.
 Sitten oli vuorossa pieniälehtiä...kaksi sileää ja 4 kuperaa. Oli tarkoitus laittaa toiseen suoraan vielä ripustusreikä, mutta unohdin sen, enkä viitsi enää lähteä ulos takaisin hyttysten syötäväksi. Kehitellään jotain muuta....en nyt muutenkaan vielä tiedä, minne noita laitan ja miten käytän. :D Aika näyttää, niinkuin kaikessa mun tekemisessä.
Lopuksi tein vielä toisen ison lehden....edelleen verkkoakin tuolla...ja nyt lintsasin...laiton lehden molemmille puolilleihan vaan siksi ettei mun tarvi tehdä enää kolmatta isoa lehteä, sillä nuo syö  sementilaastia ihan hirveesti!!! Lisäks laitoin tulemaan vielä 2 ruusua, ison ja pienen, joita oon tehnyt aikasemminkin. Näihin meni reilu säkillinen sementtilaastia.....eli nyt on sitten 3 pussia kaiken kaikkiaan tuhottu tänä kesänä....2 enää jäljellä. Oli jostain syystä hiuksetkin ihan sementtilaasti pölyssä....sellaset öllömöllö tahmaset, eli sisälle kun tulin, niin ekana suihkuun. Nyt kun unohdin sen reiän tehdä siihen yhteen pieneen sileään lehteen, niin vissiin yksi suunnitelma tulee takaisin...minkä jo välissä hylkäsinkin...mut josko kuitenkin. :D Ja ovistoppari...ja ruusuja vielä lisää. Että tällänen ilta. Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ainiin...on tuolla tuhkakuppi yritelmäkin...mut kude oli mokoma keinokuitua ja tajusin myöhemmin, ettei varmaan ihme itseensä sementtimössöö...mut toivotaan, että onnistuis. Itse en polta, mutta osa muksuista polttaa, niin ois kiva saada ulos joku hauska tuhkakuppi...vähän pelkään, et eka viritelmä menee mönkään, mut katsotaan auttaako useampi upotuskerta vaikka.

    VastaaPoista