lauantai 3. huhtikuuta 2021

Appelsiinimehu saippua

Appelsiinisaippuan tekoa. Käytin väreinä kahta eri oranssia ja keltaista...et vähän jännittää huomaako värejä halossa sitten kun leikkaan sen. 
Halossa appelsiinin siivuja ja kahvipapuja. Tätä oli kiva tehdä, mitta unohdin, että tuo appelsiinisaippuan ohje on sellanen, että jää tosi löysäksi massa....että värit meni turhan sekaisin ja päällisen pursotukset, vaikka odotin kauan, eivät onnistuneet oikein, kun massa niin löysää. Pariin otteeseen valutin sen jo pursottimen läpi, eli päällinen on yksivärinen oranssi, vaikkei sellanen ihan suunnitelmissa ollut. Aina liian löysää tai jäsähtää. 🤷🏻‍♀️ Tätä tää on, mutta voi kuinka IHANAA PUUHAA! Opettelukin on ihanaa.
Tein viime vuonna 19 satsia saippuaa ja mun PITI VÄHENTÄÄ saippuoiden tekoa, mut hups, nyt huhtikuun alkuun mennessä oon tehnyt jo 16 satsia saippuaa...ja tiedän jo, että seuraava satsi on suklaakahvi saippua. 🙈 Varmaan ens viikolla. Pienen tuoksukaupan ennakkotilauksestakin tuli tilattuja jo tuoksuja lisää. Mut osasta voi sentään tehdä voidemaista tuoksua yms. 🤷🏻‍♀️ Katsotaan, mutta kyllä tarvis keksiä joku uus intohimon kohde. Saippuat on vaan niin 🥰 Tämän tein appelsiinimehulla. 
 

1 kommentti:

  1. 1xbet korean bitcoin betting & deposit bonus 2021
    2.1xbet korean bitcoin betting & deposit bonus 1xbet live 2021 · 3.1xbet korean bitcoin betting & deposit bonus 2021 · 4.1xbet korean bitcoin betting & deposit bonus 2021 · 5.1xbet korean bitcoin

    VastaaPoista