lauantai 3. huhtikuuta 2021

Jelly Beans 2

Jaahas, kun latasin kasan kuvia, niin nehän tuli taas tänne ihan sekalaisessa järjestyksessä. Tässä kuvassa tuoksuöljy, kaoliinisavi ja keltainen väri...kera ajatuskatkon. Laitoin kaikki kaikkeen. Oli tarkoitus alunperin jakaa keltainen omaan kippoonsa.
Eli keltaiseen väriin sit sekoitettiin muutkin värit.
Tässä näkyy melkoiset sotkut...nämä värit meni saippuaan.
Eka kokeilu pursottaa saippuaa halon päälle. Sehän meni suht kivasti, vaikka pursotin oli aikas pieni.
Tässä näkee aika hyvin, mitä laitoin ja siis pohjana oli nesteenä mantelijuoma...eli tiskialtaassa pidin tehdessä jälleen lunta.
Näinhän se piti mennä...ja sit kun olis kaikkiin kaadettu saippuamassaa, niin sit olisin loppuun laittanut keltaista, mut sehän nyt ei mennyt niin. Ja Jelly Beans tuoksua menei reilusti...ja massa JÄLLEEN jäsähti. 
Mut tulihan halosta silti yllättävän kiva. Nimenomaan näin on kiva. 😂
Ja toiselta puolelta sit tällänen. Enhän mä sellasta saippuaa saanut, kun mitä olisin halunnut, mutta sain massat kuitenkin muottiin.
Tässä palat sitten leikattuina...kai noi ihan ok on, MUTTA ei nyt ehkä kuitenkaan sellasia, mistä itse tykkään. Mut sitähän tämä saippuan teko on, kokeilua ja oppimista. 

 Tälläsenä juuri muottiin laitettuna halkona tää on mielestäni kauneimmillaan. 😂 Ja siis mun PITI VÄHENTÄÄ saippuoiden tekoa, mutta ihan sillai ei ole tämä vuosi mennyt. Saippuoita tullut tänä vuonna jo Tein hyvän perussaippuan ohjeella tämän...paitsi et nesteenä tosiaan mantelijuoma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti