perjantai 30. lokakuuta 2015

Betonia ulos (1.kuvasarja 125kg:n betonilaastin kulutuksesta)

 Tein ulkokäyttöön ulkotuelle pyyhkeestä tälläsen betonikipon...tässä ensimmäistä kertaa tuli mun liekki-betonissa.
 Tässä sitten toinen tällänen liekki-kippo betonista ja pyyhkeestä. Molemmat kipot oon spreijannut sisältä kuumuutta kestävällä hopeamaalilla ja päällien on kuparin väriä ja kullan väriä. Tämäkin ensikokeilussa.
 Pitsiliinoista tein tälläset purnukat...jotka päätyivät portaile. Tuo ruukussa oleva enkeli on tehty askartelubetonista, joka on kalliimpaa, mutta jolla tehdessä yksityiskohdat näkyvät todella tarkasti. Yllätys oli, että askartelubetoni sisälsi yllättävän paljon ja yllättävän isoja kiviä. Hinta paljon kalliimpaa, kuin normaalin S30 laastin, jota muuten töissäni oon käyttänyt. Jotenkin musta tuntuu, että askartelubetonin kivet olivat isompia, kuin S30:n...siinä sit taas on hiekkaa enemmän.
 Tähänkin kippoon meni kasveja...voihan olla, että joskus laitankin noihin tulet tai joskus spreijaan ne, mut nyt ne on tälläsenä...ja ihan tykkään näistä näinkin.
 Sama juttu tämän kanssa, kun tuon ylemmänkin kanssa.
Tämä on yhä kellarissa, koska se vaatis vähän lisää painoo itseensä, että pysyis pystyssä, eikä kaatuilis. Pohja jäänyt kiukan kuperaksi ja pohjaan tarvis muutenkin saada vähän lisää painoa. Tai sitten odotan talvea, jolloin nakkaan tän lumeen pystyyn ja pistän sinne sit tulen.
ALOITIN TÄSSÄ TÄLLÄSTÄ KUVAAMISTA, ETTÄ MIHIN MENI 125kg WEBER.VETONIT S30 SEMENTTILAASTI. Tunnisteeksi koko sarjalle pistän vain Betonoosi S30/125kg. Facen betoniryhmässä monesti todettu, että tää into on betonoosia...se vie mennessään. Se vaan on niin hauskaa ja koukuttavaa....harmi kun betonityöt vie tilaa niin paljon, ettei niitä vaan voi tehdä määräänsä enempää, vaikka kuinka tekis mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti