perjantai 30. lokakuuta 2015

Isot betonisydämet (7. kuvasarja 125kg:n betonilaastin kulutuksesta)

 Betonisydämä varten piti ostaa teflonvuoka, kun silikonista ei löytynyt, ja tuo oli edullisin. Ennen valun laittoa öljysin muotin, niin hyvin lähti muotista irti, kun hiukan koitti reunoja venyttää ja pohjasta painaa, Kai se pelkkä pohjasta painaminenkin olis riittänyt, tuskin ne reunat yhtään liikku. :) Mut kannattaa antaa kuivua kunnolla ennenku lähtee irrottelemaan, ettei hajoo. Noi tuikkujen paikat tein kertakäyttömukilla ja siihen sit painoksi laitoin kiviä yms. Ettei se muki nouse valun kuivuessa liian ylös.
 Tässä sit lähikuvaa sydämistä. Servetit sain ostettua kirppismyyjältä <3 Harmi kun näitä söpöjä servettejä ei tunnu myyvän, kun yksi liike, jonka postit 4e. :( Aika paljon jos vain muutaman servetin tilais, mutta onhan noi suloisia) Onneks sain nämä servetit kirppismyyjältä ostettua, niin pääsin tälläsiäkin tekeen. Tulottomalle kotiäidille vaan tuo 4e muodostu kynnyskysymykseksi...ois tullut liian kalliita servettejä.  Enää ei tarvis kun löytää tälläsille paikka...ups! Ovat kuitenkin sydän kakkuvuoan kokoisia.
 Tässäpä sitten sivertävä-harmaa sävyinen sydän kynttilä juttu. Samaisia suloisia servettejä...näitä en tainnutkaan saada kuin puolikkaan servetin....enkä muista oliko edellistä kuin 1 kuva. Mutta pääsin kokeileen ja se oli itselle tärkeintä.
Jotenkin muistelen, ettei mikään näistä ollut kokonainen servetti, vaan vain 1/4 osaa, tai puolikas. Mut kuten sanoin, mulle riitti, että pääsin kokeilemaan ja olen myyjälle todella kiitollinen. Hinta oli ok ja postit ihan normi postimaksu. :D Itse tykkään näistä kovasti vaikken tiedäkkään löydänkö niille paikkaa. Sitä jäin miettimään, että tarvisko nämä pitsisen reunan...jota en vielä ainakaan laittanut...ei ne kyl välttis tarvi....toki johonkin vois kokeilla. jos löydän sopivaa pitsiä ja jahka liimaa saan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti