perjantai 1. heinäkuuta 2016

2-S30säkki

 Tänä on viime vuotinen murheenkryyni...aikas kamala lehti...jonka tuunasin uuteen uskoon nyt tänä kesänä. Eli betonimössöö meni tän leden ylä-ja alapuolelle...kun tein uusikslll
Tähän on sitten käytetty sitä 2-pussin betonimössöä, että sain lehdestä tälläsen. Sain tuohon keskelle pienen kuopankin.  Ihan kiva tuli ja siis tuo lehti on jo valmis. Maalausta en vielä tiedä, että maalaanko vai en.
 Purkin sisällä on öljytty tapetti, sit siellä on pullo, joten tämän ois tarkoitus toimia joskus maljakkona... ja pintaan halusin kokeilla laittaa jotain, joten hain kortteilu tarvikkeista tuollasia vihertäviä, läpinäkyviä helmen puolikkaita. Ja siis pistin ensin tapetin, sit pohjalle vähän betonimössöö ja sit pullon, joka valitettavasti levenee alaspäin paljon eli koitin sit muutamien millien raosta saada mössöö lisää pulloon....SUURI EPÄILYS, että tämä menee ihan mönkään. Edes tapettia en ole kiinnittänyt mitenkään, niin varmaan sekin on ihan rytyssä tuolla betonin seassa...mut sarjassamme pakko kokeilla, vaikka enemmän kuin todennäköistä, että mönkään menee...
Tuunataan sit taas jos/kun menee mönkään. :) Lopuksi sit laitoin noi helmet tuohon päälle...ihan kokeilumielessä. :)
 Sit näitä salaperäisiä purkkeja, joissa on betonitöitä kuivumassa...en edes muista, mitä missäkin kipossa on.
 Ja vähän lisää salaperäisiä purkkeja...ja hokasin, että yksi purkki ainkin on jäänyt kuvaamatta.
 Tässä sitten kaupan sellasesta kattaussetistä(muutaman euron maksavasta) olevasta liinasta tehtyjä kippoja...on kyl tosi ohutta se kattausliina...pitsinen. Leikkasin siitä 4 neliön mallista palaa ja laitoin 2 neliöö aina yhden kipon päälle...no, pakko oli kokeilla, kun lopussa oli vähän mössöö jäljellä ja katse osui siihen liinaan. :D Saa nähdä tuleeko näistä kippoo...kun en tiedä edes sen liinan materiaalia, mut ihan ok siihen tuo betoni tarttu. Ja jos jää liian ohueksi, niin voian siihen leikata ja laittaa vielä yhdet liinan pätkät...mut katsotaan...kuivukoot nyt rauhassa.
 Okkei sit vielä piti pudotella niitä helmen puolikkaita vähän lisää...ihan vaan kokeiluna. Ja tuon tuikun irrotin seuraavana päivänä, kun illalla myöhään olin tuon sydämen tehnyt. Olihan se silti vähän tiukakssa, mutta sain nitkuteltua sen irti(oli öljytty). Nyt siihen saa vaihdeltua tuikkuja. Sit yksi kippo jäi tosiaan kuvaamatta, koska muistan ettei niihin pieniin ämpäreihin mahtunut mun kilpikonnani...eli sen kuva puuttuu...muita piilossa kuivuvia töitä ovat uudet muotit, eli se kilpikonna, sit tosi pieni kilpikonna, kaksi erilaista siiliä, pikkulintu sekä iso ja pieni enkeli ja sammakko.
Tänään tein tälläset ukkelit...nyt en jätä sukkahousuja lopulliseen työhön, joten näissä pn sit sellanen pieni uusi pelkokerroin...hiukan jännittää. Noi hiippahatut eivät ole täynnä mössöö....ei, vaikka lisäsinkin välillä mössöö lisää...mutta painovoima vaikutti ja mössöt meni alas....en muistanutkaan, että noiden ukkeleiden teko on niin hankalaa...etenkin, kun tein ne pienessä vadissa kellarissa...eli aikas huonot työtilat. Tuohon muovikoriin nostin ne kuivuun. Nää kieltämättä jännittää...ennen sentään oon jättänyt sukkahousut paikoilleen, mut nyt kokeillaan toisin. Ja nämä sukkahousu ukkelithan syö betonimössöä ihan kamalan paljon, joten mun säkkini on liki tyhjä...ei siitä mitään isoo enää tehdä. Viime syksynä, kun innostuin kokeilemaan betonitöitä, niin laastia meni 125kg...kohta on mennyt 50kg ja ja yksi 25kg:n säkki on enää. Vähiin käy ennenku loppuu. :( Hiukan aattelin, että tälle keväälle-syksylle saa 3 säkkiä, eli tuo 75kg riittää...nyt alkaa hirvittään hiukan. :D Heinäkuu alussa ja vain vähän reilu 1 säkki jäljellä. Viime vuonna en ollut tähän aikaan edes aloittanut betonihommia vielä. Pakko silti toppuutella itseä, sillä muuten pian hukutaan betonitöihin. Johan näitä on. :D Viimesestä säkistä teen varmaan uusilla muoteilla vielä toiset työt ainakin, ehkäpä kolmannetkin...ja enkeleitä vois tehdä lisää, että varmasti olis niitä terpeeksi. :D Mutta kyllä mä kuvaan, mitä näistä lopulta tulee, kun saan muoteista pois...ja mitä tulee siitä vähästä, mitä on laastia enää säkinpohjalla. (ehkä ne menee epämääräiseen tuunailuun...monta kokeilua nyt., joiden onnistuminen kyseenalaista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti