torstai 7. heinäkuuta 2016

Tuoksujen torstai

 Tälläisiä tuoksuja tänään. :D Ja tietenkin purkkien koristelua...pientä vaihtelua betonitöille.
Huonetuoksussa on vettä 2dl, 2tl kirkasta alkoholia ja sitten eteeristä öljyä 10-40tippaa. Itse laitoin tuon maksimin, koska tykkään, että saa tuoksua mahdollisimman paljon.
Jalkakylvyissä on 2dl karkeaa merisuolaa, 35 tippaa eteeristä öljyä ja muutama tippa elintarvikeväriä. Ei kannata kauheen paljon pistää elintarvikeväriä, ettei varpaat värjäänny. :) Tuoksuöljyyn lisäsin alkoholia siksi, että eteerinen öljy sekoittuu paremmin veteen, kun pelkkään veteen se ei kuulemma sekoitu.
Vaaleanpunainen setti...pullossa on mansikan tuoksuinen huonetuoksu, sitten on mansikka jalkakylpysuola, sit seuraavassa purkissa on ruusun terälehtiä ja viimeisessä isossa purkissa on pieniä mansikan tuoksuisia saippuoita.
Sininen setti...pullossa on Eucalyptys-mynthon huonetuoksua ja kahdessa purkissa on eucalyptys-mynthon jalkakylpysuokaa. Hiukan lorahti sinistä elintarvikeväriä, et ihan noin paljoa ei ollut tarkoitus laittaa...ja öh...tein 2x koska väriä vähän tuli...ja vieläkin vaaleampaa alkujaan meinasin, mutta onhan toi kaunista. Nyt sitten vain ahkerasti suihkutteleen tuoksuja ja uittejeen varpaita vedessä. Rentouttavaa kesää kaikille! :D Tälläset vois olla ihan hauskoja ystävälahjoja ystävänpäivänä, jouluna, synttärinä, muuten vaan, mökille, kylään mennessä jne. Pitää kyl tilata muitakin eteeristä öljyjä. :D Tuoksukynttilöitä/tuikkujakin ois kiva kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti