lauantai 16. heinäkuuta 2016

Seuraaviin projekteihin

 Mistään en läytänyt ruusumuottia, niin ostin sit Clas Ohlossinilta hymynaamamuotin...kai tuollanen joku hymynaama saippua tarvii jossakin vaiheessa tehdä. Saippuamassa tuli tänään postissa, samoin kun kynttilämassaa...ja eteerisiä öljyjä tuli aikasmmin....ja vielä on tulossa erilaisia juttuja...mut niistä enemmän sitten, kun olen slsnut uudis juttuja kokeilemaan. :D
 Tälläsen löydön tein....maalia aina tarvitaan....ja pieniä pulloja seuraavissa jutuissa varmaan...kuten suppiloa ja pipetteja. Pullot ja pipetit oon joskus saanut ystävältä...ja nyt niille vissiin alkaa jossain vaiheessa tuleen käyttöä. :D Kuvassa myös löytämäni hopeinen suojelusenkeli riipus, joka on tyttärellä ollut 10v hukassa.
Isännän jätesäkkiin heittämä styroxin, jota ihan sattumalta aloin tuunaamaan. Mun piti tehdä tuohon pyöreään kohtaan joku betonitaulu tms, mutta en sit tehnytkään...itseasiassa en oo tehnyt yhtään betonitaulua....päätinkin maalata tuon murretulla vihreällä...13v vanhaa maalia...tosi paksua liisteriä...mut sitkeesti maalasin sillä. :D Mietin tästä taulua...mutta tietenkin styroxin halkeilu herkkyys tekee hommasta hiukan haasteellista....voi olla, että tuosta tulee ihan veikee tai sitten ei...siinä tapauksessa ettei, niin sit se menee roskiin, mut kaikkee pitää saada kokeilla. Jos toi pysyy täs murtumatta, niin ehkä mä jossain välissä sit laitan kuvaa, että millanen tuosta tuli. :D Pitää katsoo saako tyhmästä styrox palasta mitään hauskaa aikaseks. :D Aika älyvapaata askartelua siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti