sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Betoniukkelit

 Piti koittaa tehdä betoni alokasta, mutta kovin on katse maahan tällä, että saapa nähdä mikä tästä lopulta tulee. En vaan saanut tuota katsetta nostettua...ja jos se onnistu, niin sit lössähti jostain muuta, että lopulta päätin vaan, että olkoot...katsotaan nyt sit mikä tästä loppujen lopuksi tulee.
 Tästä nyt jokatapauksessa tulee sitten betonisotilas. Katsekkin sopivasti suoraan eteenpäin. :) Lapsi meni inttiin, niin sieltä ehkä hiukan vaikutteita, sekä facen betonirymästä.
 Tässä sit on tällänen mikä apina, peikko tms...jolla pää auki. Sinne vois kokeilla vaikka jotain kivikkokavsia laittaa yms. Mut nyt noi vielä kuivuu..tein ne vasta eilen, ja tänään poistin sukkahousut päältä. Hiukan lehteli jalkoja ja yhdeltä nenäkin, mut eikun uutta mössöö väliin, niin eikähän ne kiinni jää. :D Mut tykkään kyl näistä tekeleistä.
Tässä vielä mun betonipartio kuivumassa...heitin niiden päälle vaan lähtiissä muovin. Hyvä niistä vielä tulee. :D Ja vielä jäi betonia. Nämä siis viimeisestä, eli kolmannesta säkistä....vahva usko siihen, että tää kolmas säkki on tämän kesän viimeinen säkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti