perjantai 25. joulukuuta 2020

Etäsaippua

Tilasin aliexpressiltä tälläsen silikonimaton muotin pohjalle. Koitin sit mica-värillä+öljyllä värittää vähän kuvioita. Ihana uusi kokeilu etätehtävänä(kuntouttavassa)...ohjeen suunnittelin ihan ekana. Aika pikaohje niillä rasvoilla ja öljyillä, mitä oli kotona käytössä.
Ei mitään tietoa, tuleeko hyvä, vai sekoittuuko värit sotkuksi, kun saippua menee päälle, mut hyvin pysy värit. Seuraavaksi voisi miettiä värejä hiukan tarkemmin. 

 Tässä saippua leikattuna. Kokeilin samalla myös tuota, että 2 erilaista kerrosta ja hyvin onnistu sekin, kun käytin nuolijaa apuna. Alaosassa on vaaleanpunaista savea ja mansikansiemeniä. Ensi-ihastus tuoksua oli koko massassa. Hyvin toimi ko.tuoksu saippuassa. Pistin tuoksua 25g/750g rasvoja. Kuvioon meni mica väreistä huurreruusua, keidasta ja kultaa. Tykkään kyllä! Aika monta saippuasatsia on tänä vuonna tullut tehtyä. Ja paljon erilaisia kokeiluja. Kiva saippuavuosi...vaikka saippuoita tuli tehtyä ihan turhan paljon, mutta olen neuvoton saippuoosin edessä. Onneks saippua on kuluva tuote. (Pitäis ehkä tehdä nopeammin kuluvia, pehmeitä saipppuoita, kun niitä tahtoo hiukan kertyä, vaikka kokoajan ovatkin perheen käytössä.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti