torstai 24. marraskuuta 2016

3d Ruusuja

 Tein viime yönä myöskin nämä 4 3d korttia, joska ne nyt sattuivat olemaan siinä pöydällä. Ja sitten, kun ne oli koottu, niin eihän niitä voinut jättää kokoamatta, kun on näin kauniita ruusuja.
 Harmi kun näin kauniita ruusuja ei tähdo löytää mistään. Nämäkin ruusut sain ostettu askartelukirppikseltä...tosin hinta oli vissiin samaa luokkaa kun uutenakin, mut mitäpä se haittaa, kun kukille kuitenkin oli ostajia...minäkin.
 Jäi vaan vähän harmittamaan, kun en ostanut kaikkia, mitä sillä myyjällä oli, koska näitä ei tosiaan oo usein kaupan...mut itsellä tietty ostoa rajoittaa se, kun oon noita tuloja, kun olen kotiäiti. Mut askartelu on se, mikä pitää mielen virkeänä....kun lapsetkin jo kasvaneet isoiksi.
Menin sit eilen sen mukamas muutaman kortin tekoon aikas monta tuntia, vaikka 3d:t oli stanssattuja ja jouluset kortit tosiaan serveteistä...ja kiitokseksi sain selän heti kipeeksi. Mut voi kuinka mukavaa oli välillä tehdä kortteja. Nautin kaikesta muusta paitsi selkääkivusta...mut yöksi sitten piikkimaton päälle nukkumaan. :D

2 kommenttia: