lauantai 3. joulukuuta 2016

Betoniaskartelua

 Nämä otin tänään pois muotista...alan vähän pahoin pelkäämään, et NYT on yksi ruusumuotti oikeesti entinen, kun siitä lähti pieni silikonin palanenkin pois..ja muutenkin tosi kärsinyt.
 Mietin, että tällänekin asetelma vois olla ihan kiva...maalaa sitten tai ei. Noi ei oo kiinni tuossa....kunhan nyt vaan kokeilin.
 Isännän avustuksella kuvasin tämän...käskin sen pitää muottia auki että pääsette kurkkaamaan sisään...onkohan tämä jo entinen?!? Mitä mieltä ootte? Aikas älyttömän roukee siitä tulee jos tällä meinaa vielä tehdä...on meinaan niin älyttömän kärsinyt...viimeks jo aattelin, et muotti tullut tiensä päähän, mut tein silti vielä.
Muotit toin pesuun ja talkkaukseen....tänään pesty ja huomenna talkitaan, mutta pistin odotellessa tälläsiä tulemaan. Ihan vaan noita pikkiriikkisiä kukkia noissa valkoisissa silikonimuoteissa....sit v.punaisissa ostomuoteista tulee ruusut....ja sit pieni sydän, jonka päälle vois tehdä jonkun asetelman, jos saan sydäen pois ehjänä muotista...noiden teflon muottien kanssa aina pieni riski...ja kun tuo pieni on vielä aikas matala...mut katsotaan. Isompaan on tulossa noille itse tehdyille paksuille kynttilöiööe alusta...toivottavasti saan tuon muovisen kukkapurkin lautasen pois tuosta...ainakin se hetki sitten pyöri ihan hyvin...ja toi ihme jökötys on siinä vain painona. Teflonmuotit on ruokaöljyllä voideltu. Tuli isoon sydämeen hiuan normaalia löysempää massaa nyt, mut toivotaan silti, et onnistuu...monet tekee järkiään noin löysällä...jopa löysemmälläkin. Menen kohta pyörittämään taas lautasta ja katson, josko saisin otettu tuon lautasen vielä kokonaan pois. :D Mut tuommoset jäi kellariin, muovin alle kovettumaan ja kuivumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti