keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Sekalaista askartelua

 Rypistelin niitä suodatinpusseja, joista aikasemmin puhuin ja voin kertoa, ette toi homma oo heikko näppisen hommaa...paitsi tietty jos malttaa tehdä pikku hiljaa tätä hommaa....kyllä otti itsellä ainakin sormiin ihan lahjakkaasti.
 Aloittelin aukaisemista...ja ihania niistä tulee. :D Sukkauikko oli avaamisessa tosi näppärä apuväline. En kaikkia aukaissut vielä, kun muut hommat vei huomion. Mut sen totesin, että se mun alusta menee uusiks...se on ihan liian iso....kuten arvelinkin. :D Mut eihän tässä onneks kiire oo näitä juttuja tehdä. Mut kivoja kukkasia tuli, tykkään.
 Huomion siis vei saippuat. :D Saippuoissa on: Kauralese saippuaa, Luomumassa hunaja appelsiini saippuaa, Luomumassa hunaja eucalyptys menthol saippuaa. Ekaa kertaa kokeilin tuota isoa ruusua...onhan se sekin kiva...tosi kiva, vaikka kyllä kauneudessa tuo pieni muotti vie edelleen voiton. Mut siis joo...mun ISO LASIKIPPO on nyt ihan täynnä saippuoita. Ei meinaa kansi ees mennä kiinni...ja ihka ensimmäiset saippuat on vielä eri kipossa...et kyllä tässä talosa riittää saippuat hetkeksi. :D Yksi edellisen satsin saippua lähti tyttären mukana hänen anopilleen. Itsetehdyt saippuat on aikas kivoja lahjoja. :D Niinkuin tietty kaikki itsetehty....itsetehtyhän on aina rakkauden tuote....tai ystävyyden tuote tms. Näin mä ainakin ajattelen.
Sit tein raitasaippuoita...meni muuten ihan älyttömän kauan näiden tekoon. Kun on eri tuoksujakin vielä. Ihan kokonaisen työpäivän verran...ja voin kertoa, että nukkumaan mennessä päätä jyskytti ihan armottomasti. Kynttiläissä on; tuoksutonta soijakynttilöitä, appelsiinikynttilöitä, eucaluyptys menthol kynttilöitä. Soija hyasintti kynttilä. Ja kyllä unohdin mikä on lasipurkissa... hajuaistin perusteella tultiin isännän kans siihen tulokseen, että on eucalyptys mynthol tuoksu. Osassa oli massa jäähtynyt hiukan liikaa, et jäi vähän pyöriväks, mutta se tuskin polttamista haittaa....eikä niin onneks joka kynttilässä käynyt. Kyl eilen, kun tein näitä ja olo oli oksettava ja päätä jyskytti, niin mietin, että miksei voinut tehdä yksi tai kaksivärisiä kynttilöitä ja niin, että yhteen vain 2 kerrosta joko vaakatasoon tai vinottain...mut ei, piti tehdä raitakynttilöitä...et varmasti homma oli hidasta. Jopa isäntä tuumas, et haju tuli olohuoneeseen asti ja alkoi hiukan jo tuntuun hälläkin päässä. Kyllä noin paljon kun massoja sulattaa...jämäkynttiläitä ja soijavahaa, niin se niiden ominaistuoksutkin alko ottamaan päähän....saatikka sit joku hyasintin tuoksu, vaikkei sellasella tehtykkään kuin yksi kynttilä, mutta ennenku nekin raidat oli valmiit, niin aikaahan siihen meni melkoisesti. Mut muuten oli kiva tehdä näitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti