tiistai 20. joulukuuta 2016

Kukkapallo

 Suodatinpussi kukkia pieni korillinen ja 2 styrox palloa. En sit halunnutkaan tehdä kranssia, koska se oli liian iso....käytän sen pohjan joskus sit johonkin muuhun kenties. Mut  kaupassa törmäsin noihin palloihin, niin tuli heti, että kokeilenpas tehdä palloja niistä suodantinpussikukista. En ole koskaan nähnyt moisia tehtävän, että kokeiluks meni...
Ensin kiinnitin pienen nauhan, joka olis kyl voinut olla pitempikin. Ja ensimmäisessä pallossa aloitin kukkien laiton pallon päältä. Ihan hynin onnistu näin.
 Tällänen pallo siitä sit tuli. Ihan kiva mun mielestä, vai mitä mieltä ootte?
 Toisen pallon aloin tekemaan keskeltä. Pallossahan on sopivasti se keskiviiva valmiina. :D Tää oli musta jotenkin helpompi tapa....en tiedä pitäiskö kukkien olla tiheessä vai harvemmassa, mutta tässä sitäkin voi aikas hyvin itse säädellä....mä laitoin tässä aika tiuhaan.
 Viimesenä siis tein tässä kokeilussa pään. Tykkäsin, että tämä tapa oli helpompi, mutta eip' noissa lopputulosta ajatellen juuri ole eroa.
 Tällänen pallo tuli. siitä toisesta sitten...olis kyl voinut tehdä pitemmät pallot. Noi kukkaset kiinnitin kuumaliimalla tuohon palloon. Mietin, että tuohon naihaan vois vielä pistää vaikka nuppineulan varmistukseksi, että varmasti nauha pysyis pallossa...no, vielä en sitä oo laittanut.
Tässä sit lopputukokset ja jäljelle jääneet kukkaset, paitsi että sohvalle oli jäänyt vielä 6 kukkaa. Mut aikas hauskat pallot. Sit vaan roikkumaan ne jonnekki. En ole valkoinen ihminen, eli ei mitään tietoa, minne nuo laitan....mut ihan kivoja tuli. Kai lenksuun vois pistää vaikka pitkän siiman ja sit roikkumaan noi ikkunaan. Ellen sit keski muuta hyödyllistä. Alko naurattaan, kun mietin että meidän koira varmaan tykkäis, jos heittäisin nuo sille, mut sitä en nyt ainakaan ennen joulua meinaa tehdä. :D Tuskin nyt ihan heti sen jälkeenkään...noi on aikas kauniita kuitenkin. Mietinnässä vielä, laitanko tuohon helmiä sinne tänne...toishan se lisäilmettä, mutta en tiedä tarviiko nuo sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti