keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Servetti askartelua

 Teinpäs näihin ostamiini ja saamiini kertakäyttölaseihin reiät kolvilla sen ensimmäisen naksahduksen jälkeen....jolloin kokeilin parsinneulalla reikää tehdä. Olis varmaan sekin pitänyt ensin kuumentaa, mut kolvilla ja sopivalla terällä homma sujui tosi näppärästi.
 Sitten tein servettitekniikalla näitä pahvilaatikoita, jotka ostin sinellistä. Kivasti saa valkoiset pahvit uutta ilmettä servetillä, hileellä ja satiininauhoilla. :D Vasemmanpuoleisia lintu servettejä ostin joltain kirppikseltä muutamia aikoinaan itselleni ja tuo oikean puoleinen on ostettu ennen joulua sinellistä. Tosin oli tuota servettiä Sinellissä vieläkin, kun kävin siellä eilen, jolloin ostin nämä pahvilaatikot.
Ruususervetti on myös irtotavarana ostettu ja tuon kissa ja koira servettipakkauksen ostin eilen Sinellistä.
Myöskin tämän tein viimeyönä. Tässä käytetty saatua servettiä. :D Noi ihanat ruusuiset pitsit olen joskus saanut ihanalta nettitutultani Annikalta, iso kiitos hänelle vieläkin. <3 Minusta noi on todella ihania pitsejä...ovat olleet vissiin muutaman vuoden jo mun ihailtavana noi ja joskus sit oon päättänyt, et nyt haluan käyttää, kun eihän aarteita voi sillai samantien tuhlata. Tähän ne vaan mun mielestä sopi, niinkuin tuohon kissa/koira laatikkoon, mut kyllä hiukan kirpas katkaista noi käyttöön.

2 kommenttia:

  1. Kauniita!
    Liityinkin blogisi lukijaksi samalla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ihanaa saada uusi lukija. Toivottavasti löydät paljon sinua kiinnostavaa. <3

    VastaaPoista