torstai 15. joulukuuta 2016

Kolme betonikukkaa yms.

 Betonikukat...olivat kuivumassa kreikkalainen tai turkkilainen jogurttipurkissa ja pahvilaatikon alla purkki...pahvilaatikossa vain reiät....no, näin siinä sitten kävi...ei mennyt ihan niinku strömsössä.
 Meni ihan toiseen laitaan....mut eikähän tästä vielä toimiva saada, kun pistän isompaan ämpäriin ja sinne sit vaan lisää sementtilaastia. että saan tuosta betonialustasta isomman ja siten, että kukat tulee sit keskelle. :D Nythän se pysyy pystyssä ilman ihme virityksiä.
 En mä tiedä onko noi kukatkaan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kelpaa mulle....katsoo sitten miltä näyttää, kun saan laitettua tuon uusiks. Sillä uuden alustanhan tuo selvästi vaatii. No, isompaan mahtuu sit kukkien juurellekki enemmän tavaraa. :D
 Tässä vielä lähikuvaa mun pienestä öh...moka jutusta...mut hei...laatikon alla ois voinut tulla pahempaakin jälkeä, kun ei sinne nähnyt...ois voinut olla vaikka joku varsi täysin pois siitä jogurtti ämpäristä....et sinälään... :D No, on sitä ennenkin tuunattu ei niin priima juttuja ja ihan kivoja niistä on lopulta tullut.

Jaahas...tarvis opetella, että mitä pitää tehdä, kun joku kuva tulee ihan hassuun paikkaan. Jälkikäteen lisäsin tuon alapuolella olevien kukanvarsien kuvan, niin nyt teksti alkaa jouksemaan ihan hassusti tuosta keskeltä...opettelun paikka kenties, samoin kun se, että kun edellisessä postauksessa kopioin tekstiin suoraan face sivultani, niin sehän jätti hassun valkoisen taustan tekstiin. 
Mut joo...lopuksi mun saamia harjateräsvarsia....nyt tosi lyhyitä...n.20cm, minun toiveiden mukaan. :D Varmaan näillä tulee viimeiset kukkaset sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti