torstai 12. tammikuuta 2017

Onnistumisia ja epäonnistumisia

 Aina ei mene niinku strömsössä...ei edes joka kerta.....toinen kukka onnistu...tuo, jolle tein jalan, ja jonka kuva tuossa alhaallakin vielä erikseen....mut tää noinen kukka meni päin puuta....irtos varsi...lähti pari palaa kukasta ja massakin aikas finito.....piti kuvata se massakin, mut kuvat tähän kokelmakuvaankin meni mönkään...että sellasta. Yritin paikata kukkaa, jos sais varren takas, mut enpä jaksa itsekkään uskoa onnistumiseen. No, jos ei onnistu, niin heitän tällä sit vesilintua, mut jos onnistuu, niin sit liimaan noi kukan palaset kukkaan....katsotaan...ei siitä maailman kauneinta kuitenkaan saa tulemaan, mut ei haittaa. JOS tää pysyis, niin sit saattaisin ihan pikkiriikkisen jalustan saada...mut todennäköisesti sille pitää keksiä muuta käyttöö....en oo miettinyt mitä, koska sitä tosissaan on ihan vaan pikkiriikkisen.
Tämä kukka onnistu ja se pysyy hyvin pystyssä, kun varsi on niin lyhyt....ois pitänyt tehdä tälläsiä enemmän, jos olis tajunnut, mutta....no, en sit tajunnut. Toisaalta ne leveemmät jalustat on kivoja, kun niille voi laittaa vaikka enkelin....mut ois nää lyhyet varret silti ollu kivoja,
Okkei, tästä näkee, paljonko sementtilaastia jäljellä...eli ei juuri nimeksikään....tässä näkee myös tuon hajonneen kukan paremmin...ja tässä vaiheessa mulla on vielä suojahanska, mut ei kauaa.  Vois muuten sanoa, että vähiin käy ennenku loppuu...nyt on todella vähissä ja säkkikin jo käännetty ylösalaisin, että tuossa kipossa on oikeesti kaikki, mitä mulla on tuota sementtilaastia. Tuskin siitä enää mitään tehdään...harmittaa, kun toi kukka hajos, mutta ei voi mitään....tähän aika kelju lopettaa betonityöt...mut tällästä se välillä on. Onneks toi yks kukka jalustoineen sentään onnistu. :D Tais olla normaalia märempää toi kukan massa, enkä sit kuitenkaan tajunnut ottaa sitä huomioon, että olis tarvinnut pidemmän kuivumisajan....1 päivä lisää olis varmaan riittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti