torstai 5. tammikuuta 2017

Sekalaista askartelua

 Tälläsiä saippuoita tein tänään. Salmiakki-tervasaippuoita 2x ja yksi tervasaippua. Sitten kaksi pientä handmade kookossaippuoita, joita EN todellakaan käytä itse, sillä en tykkää kookoksesta...elättelen toiveita, että saan tyrkytettyä ne tyttärille, jotka tykkäävät kookoksesta. :D Ja salmiakki ja terva jutut miesväelle. Sit on Ruususuola-saippua, johon olisin halunnut karkeaa ruususuolaa, mutta piti tyytyä hienoon, koska ei ollut karkeaa. Mut luin, et ruususuolaan 1-2rkl suolaa saippuaa kohden. Sitten tuo yksi on niinkuin lukeekin, että kaikki sekaisin...siinä on näistä tulleita jämiä(valitettavasti myös kookoksestakin) ja entiset jämät, joiden kuva tuossa alapuolella.
 Mulla siis ennen oli vessassa tällänen saippuateline saippuoineen...toi siiliharja on ihan loistava pienille saippuoille, ne ei lillu vedessä nyt, vaikka joku kastelis hiuksiaan lavuaarin päällää. Mut siis joo...nämä kaikki meni siihen mun pieneen ruusumuottiin ja pian saan yhden sekamelska saippuan. :D Ainakin sitä on helpompi käyttää, kuin näitä 6:tta eriä, jotka yleensä vaan koppasin käteen. Ja kuten sanoin, niin kooosta tuli kans lisää...koska se jämähtää aika nopsaa sinne kannun reunoille, jossa sulatan saippuat mikrossa. Mun käsi muuten haisee tosi vahvasti tervalle nyt...hih!
 Tämän kuvan kuvasin ihan sillä, että en ollut muistanut faceen laittaa kuvaa sytykesipseistä...tai ainakin se kuva oli hukassa, jos sellanen siellä jossain on. En sit alkanut katsoon, että oonko tänne kuvannu. Oon mä siis kuvannut sytykesipsejä, mutta laitoinko kuvaa minnekkään, niin on arvoitus...jota just nyt en aio ratkaista. Mutta eilen sain palautteen, että varrettomia sytykeruusuja on naapurissa koitettu ja todettu hyviksi. Naapurin isäntä  todennut, et TOIMII! Hyvä juttu! Kiva kun oon voinut antaa toimivan yllärin heille. :D Ja poitsun työkaveri oli kans todennut sytykejutut toimiviksi, oli vissiin kokeillut sekä varrettomia ruusuja ja näitä tälläsiä sytykesipsejä, joita hälle annoin...tai tietty poika antoi, koska minähän en edes tunne ko. ihmistä. :D Mutta kiva kuulla, että ovat toimineet ja että olen saanut kenties jonkun kasvoille hymyn tekemisilläni. Pitää koristella toi yks purnukka ja sisään sit sytykesipsejä ja ne pojan työkaverille, koska tuumasin alkujaan jo, että saa lisää sit sytykesipsejä, jos haluaa ja jos ne toimii. :D Varrellisista ruusuista en ole vielä saanut mitään palautetta, mutta ehkä niistäkin pian kuulen, toivon!
Tässä sit muoteista pois otettuja betonijuttuja jälleen...uus kukka meni tulolleen ja tuo maalipurkin päällä oleva kukkanen meni muottiin jalustan tekoa varten. Ei saa enää juuri mitään tehtyä...säkki aikas finito. Mulla olis 2 kukan vartta vielä, mutta en taida saada kolmea alustaa ja kahta kukkaa enää....hyvä jos tuloillaan olevalle kukalle saan jalustan. Tuo korkea pieni jausta aika huono, hutera, mut hokasin, et sen voi laittaa normi ruukkuun, niin sit se voi olla aikas kivakin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti